Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
St 18°C Čt 16°C Pá 11°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Motoklub Austerlitz informuje

Motoklub Austerlitz informuje

Chystáme akce sportovní, cestovatelské.....

Zdravím, přátelé řídítek a jedné stopy. Přeji vám, abyste v nové sezóně zažili spoustu radosti na silnicích i v terénu a abyste se vždy v pořádku a bezpečně vrátili do svých garáží, bohatší o krásné zážitky. Jménem klubu děkuji za vaši přízeň a podporu, kterou jste nám věnovali během minulého roku.

Způsob uplynulé sezóny zdá se mi poněkud nešťastným. Posuďte sami: sportovní motoristické akce byly zrušeny, společenské také. Ještě že se omezení dotkla cestovatelských aktivit jen málo, jinak by se klubový život úplně zastavil. Se starým rokem jsme se rozloučili na tradiční vánoční jízdě. Setkání na Koláčkově náměstí bylo naprosto spontánní a neorganizované, přesto se sjelo dost motorek a mnoho motorkářů přišlo jen tak, pěšky.

No nic, loňská sezóna nevyšla, jak jsme chtěli. Věřme, že s příchodem jara se motorkářský život vrátí k normálu. My hledíme dopředu, plán sezóny 2022 je už v základních rysech sestaven. A těšte se, bude to dobré! Chystáme akce sportovní, cestovatelské výpravy za poznáním cizích krajů i takové to domácí poježdění kolem komína a nezapomněli jsme na akce určené pro širokou motoristickou veřejnost. Sledujeme s potěšením, že počet motocyklů na českých silnicích rok od roku roste. Nic na tom nemění ani pandemie korona viru.

  Přátelé a motorkáři každého zaměření: výletníci, brusiči stupaček, drtiči hrud, jezdci na skútru či v kůži s třásněmi, přidejte se k nám! Můžete se spolehnout, že nálada v partě je výborná. Víte přece, že motorkář se cítí nejlépe mezi kamarády, které spojuje družnost, volnost pohybu, síla strojů a zážitků z jízdy.

Podrobnosti o našich aktivitách najdete na stránkách: fechtl.cz, veslavkove.cz nebo slavkovak.cz

Za Motoklub Austerlitz