Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Pá 13°C So 15°C Ne 18°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Centrum Ententyky

Centrum Ententyky

I nadále u nás budou pokračovat volnočasové aktivity pro děti, dospělé a seniory – aktuálně vypsané aktivity od září 2022 naleznete na našem webu a bude možné se na ně hlásit od půlky června.

Ententyky

Letošní školní rok se nám pomalu chýlí ke konci, proto již nyní plánujeme naše aktivity na ten následující. I nadále u nás budou pokračovat volnočasové aktivity pro děti, dospělé a seniory – aktuálně vypsané aktivity od září 2022 naleznete na našem webu a bude možné se na ně hlásit od půlky června.

Podzim u nás potom bude ve znamení vzdělávání – máme naplánováno několik seminářů:

13.9. seminář Posilování samostatnosti u dětí předškolního věku

20.9. seminář s Lucií Horenskou Prevence rozpadu partnerského vztahu

11.10. Využití montessori pomůcek pro rozvoj praktického života s Bc. Kristýnou Zedkovou.

Dále na podzim také plánujeme další běh Kurzu předporodní přípravy s porodní asistentkou Mgr. Petrou Urbánkovou. Vzdělávací semináře a Kurz předporodní přípravy finančně podpořil Jihomoravský kraj a město Slavkov u Brna.

Kdo ještě nemáte zajištěný program pro své děti na prázdniny, stále je také možné využít nabídky volných míst na našich příměstských táborech – 11.- 15.7. tábor elektrotechnický a šachový; 25.-29.7. tábor zaměřený na poznávání přírody a hru na hudební nástroje a 22.-26.8. tábor pod vedením fyzioterapeutky Mgr. Aleny Piňosové zaměřený na pohyb a rehabilitační cvičení. Některé tábory nabízíme i ve zkrácené dopolední verzi pro mladší děti.

Bližší informace ohledně všech aktivit naleznete na našem webu www.ententyky.eu nebo facebookovém profilu. Za celý tým Centra Ententyky, z.s. přeji všem krásné léto a pohodové prázdniny.