Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Út 9°C St 6°C Čt 10°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Červen v Karolínce

Červen v Karolínce

V měsíci červnu se v Křesťanské mateřské škole odehrálo několik událostí.

Červen v Karolínce

V měsíci červnu se v Křesťanské mateřské škole odehrálo několik událostí. 1. 6. jsme společně s dětmi oslavili jejich radostně očekávaný den dětí. Děti se mohly těšit na skákací hrad, který byl pro ně nafouknutý před budovou školky a poté dětem program pokračoval na školní zahradě, kde na ně čekali studenti se spoustou zajímavých stanovišť. Děti chodily po stanovištích ve skupinkách po pěti. Stanoviště byly čtyři pohádkové a jedno zdravotní.  Na jednom stanovišti měly děti přeskákat z kruhů do kruhů a na konci poskládat pohádkové postavy, které k sobě patří a tím zahnat zlého vlka, po kterém měly hodit papírové koule. Když se jim to podařilo, zachránily tím babičku. Na druhém stanovišti měly trefit stříkací pistolí barevné balónky pověšené na plotě. Na třetím stanovišti část dětí házela papírové koule do kruhu a část dětí shazovala balónky poskládané kelímky. Na čtvrtém stanovišti děti skákaly v pytlích mezi kužely. Na pátém stanovišti měly děti poskládat rozstříhané obrázky pohádkových postav a poté následoval úkol snažit se obvázat  ruku studentům. Nejvíce se dětem líbilo stanoviště s vodou a balónky. K tomuto úkolu děti odbíhaly a chtěly ho dělat stále dokola.

Na závěr školního roku se ve středu 16. 6. v KMŠ konala zahradní slavnost a pasování předškoláků společně s přespáváním předškoláků ve školce, na které se předškoláci velice a dlouho těšili. Tento rok byl program na téma „ Piráti“ se spoustu pirátských her, včetně pirátského tance a hledání pokladu.

Přeji Vám krásné léto a prázdniny plné zážitků. A tím se s Vámi loučím za KMŠ Karolínka - asistentka pedagoga Veronika Nedělová