Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
So 4°C Ne 7°C Po 9°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Ententyky

Ententyky

Hned na začátku roku 14. ledna 2023 nás čeká Benefiční ples

Jsme rádi, že Vy a Vaše děti s námi trávíte svůj volný čas a jsme vděčni, že v nás máte stále důvěru. Kapacity našich kroužků jsou stále zaplněny a pro nás je to známka toho, že naše práce má smysl. Výtěžek z těchto aktivit se snažíme věnovat opět na rozvoj Centra, nákup nových pomůcek a úpravu prostor, abyste se tam cítili co nejlépe.

 

V letošním roce jsme například ve Slavkově vybudovali multisenzorickou místnost plnou pomůcek pro smyslový rozvoj a rozvoj hrubé a jemné motoriky nebo novou kuchyňku. Na příští rok plánujeme zřídit místnost pro rodiče účastnící se našich aktivit, kde bude možné v klidu děti nakrmit, přebalit nebo si jen posedět a popovídat.

 

Od ledna máme vypsané nové kroužky - pro aktuální kapacitu navštivte naše webové stránky www.ententyky.eu. Za zmínění stojí kroužky Smyslový a motorický rozvoj kojenců a batolat pod vedením fyzioterapeutky, Flétnohraní - seznámení s flétničkou pro nejmenší, Tvořivé workshopy pro prarodiče s dětmi nebo Jazykohrátky - angličtina pro rodiče a děti. Další informace a fotografie z kroužků najdete na facebookovém profilu.

 

Hned na začátku roku 14. ledna 2023 nás čeká Benefiční ples v kulturním domě v Heršpicích, na který Vás tímto srdečně zveme. K tanci a poslechu bude hrát skupina Chakali, zajištěno je občerstvení a bohatá tombola. Předprodej vstupenek za akční cenu 120 Kč probíhá již nyní na emailové adrese: centrum@ententyky.eu, na místě pak 150 Kč.

 

Dále si Vás dovolujeme pozvat na nadcházející akce pořádané Centrem Ententyky:

 

  • Jarní burza dětského oblečení, sportovních potřeb a obuvi 24. – 26. 3. 2023, tato již tradiční burza bude nově probíhat ve dnech pátek - neděle
  • Vynášení Morany 26. 3. 2023

 

Za celý tým Centra Ententyky, z.s.  bychom rádi poděkovali všem našim partnerům, kteří nás opakovaně podporují – Obec Heršpice, město Slavkov u Brna, Jihomoravský kraj, Nadace Krása pomoci, Nadace tři brány – komunitní nadace pro umění, vědu a civilizaci, společnost ČEPS, a.s., dále potom Nadaci Pojišťovny Kooperativa, společnosti Pepco a Ing. Martinu Čapkovi za podporu v roce 2022.