Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Pá 15°C So 16°C Ne 19°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Klub seniorů informuje

Klub seniorů informuje

Možnost přihlásit se na divadlo, operetu Veselá vdova od France Lehára, které proběhne v neděli 26.února.

Nedá se nic dělat, musíme se smířit s tím, že další rok je pryč, ať chceme, nebo ne. Příští informace o činnosti našeho klubu seniorů bude mít na konci letopočtu číslo 3 a doufejme, že nám přinese daleko lepší zprávy, než jaké se valí dnes na nás. Tradiční středeční akce byly ukončeny 14.12. vycházkou z Vlkoše přes Habánské sklepy do Vacenovic. Potom pro nezmary bylo možné se sejít o půlnoci 31.12. na Urbánku, zde přivítat Nový rok a cestou zpět zjistit, zda je Slavkov stejný, jako byl loni.

9.12. proběhla v sále Bonapartu Vánoční besídka s hojnou účastí, zpestřená velmi milým vystoupením dětí ze školky Zvídálek, mladičkými gymnastkami Základní školy MONTESORI a odvážným vystoupením mladých gymnastů a gymnastek na nafukovací trampolíně pod vedením pana Hrazdíry a paní Sýkorové. Díky jablečné záplavě odrůdy Gala od Slavkovského Zahrádkářského svazu mohly být děti odměněny dárkem, odpovídajícím jejich aktivitě. Zároveň děkujeme všem sponzorům a podnikatelům, kteří přispěli svými dary pro potěchu všech, kteří se tu sešli a mohli si společně prožít čas, popovídat si a poznat, že tu nejsou sami, že je tu mnoho dalších, kteří jsou ochotni jim pomoci slovem i skutkem tak, aby se necítili sami.

Zatím první vlaštovka v roce 2023, je tu možnost přihlásit se na divadlo, operetu Veselá vdova od France Lehára, které proběhne v neděli 26.února. Za celé vedení klubu Vám přeji krásné svátky Vánoční i Novoroční, prožijte je ve zdraví a s nadějí, že příští rok bude lepší a příjemnější. Hlavně poslední den roku nepřežeňte, aby se vám nestalo jako jednomu pánovi, co si stěžoval, že měl těžký sen, že mu někdo udělal díru do hlavy. V koupelně zjistil, že ta díra tam opravdu je. Po dotazu co s tím udělal, odpověděl. Nevím, neumím si to vysvětlit. Přestal jsem zívat a díra zmizela. Věřím, že my už máme podobné přehmaty dávno za sebou. Tak ještě jednou, zdraví, dobrou náladu a vydržet s úsměvem na tváři, který nám pomůže zdolat i nějakou tu nepříjemnost.