Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Út 9°C St 6°C Čt 10°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Kurz, který vás naučí podnikat bezpečně a bez rizika

Kurz, který vás naučí podnikat bezpečně a bez rizika

Město Slavkov u Brna a MAS Slavkovské bojiště ve spolupráci s projektem Podnikni to! otevírá opakovaně bezplatný kurz pro občany města a okolních obcí.

Na kurzu se prakticky naučí, jak najít podnikatelskou příležitost a krok po kroku ji přetavit v úspěšné a výdělečné podnikání. Na své si přijdou jak začínající podnikatelé tak ti, kteří už podnikají a chtějí své projekty zkvalitnit a posunout dopředu. 

Podnikat se dá i s minimem začátečnických chyb a rizik. To je příslib, který kurz Podnikni to! dává svým účastníkům, kteří se rozhodnou zapojit do cyklu pěti setkání, která probíhají jednou týdně. 

Kromě praktických postupů, jak dát vlastnímu projektu hlavu a patu, se účastníci mohou těšit na lektora z řad lokálních podnikatelů. Na kurzu občané získají maximum praktických informací jak položit pevné základy svého projektu, jak oslovit a získat zákazníky i to, jak si všechno pečlivě a kvalitně propočítat. 

Nezáleží na tom, jestli je vaším snem mít malou lokální firmičku, přivydělat si vlastním projektem při zaměstnání, nebo vybudovat mezinárodní firmu. Na konci kurzu budete mít smysluplný projekt a hlavně praktický plán, jak jej úspěšně rozjet. 

Kurz je vhodný pro zaměstnané lidi, na rodičovské dovolené nebo studenty. Základním předpokladem je chuť rozvíjet vlastní projekt. 

Absolventka kurzu Jana shrnuje: "Kurz hodnotím jako velmi prospěšný - nabízí nové pohledy, otázky, ať už je účastník na úplném začátku nebo už podniká. Získala jsem spoustu nových nápadů a námětů, které můžu využít."

Kurz probíhá za oficiální podpory vedení města Slavkov u Brna a MAS Slavkovské bojiště, kteří i díky spolupráci s Podnikni to! strategicky rozvíjí podporu podnikání a podnikavost svých občanů.

Kurz se skládá  z 5 setkání, která budou probíhat jednou týdně vždy v úterý. První workshop odstartuje v úterý 4. dubna 2023 v 17:30 v přednáškové místnosti Radnice Slavkov u Brna, Palackého nám. 65.  

Účast je díky podpoře MAS Slavkovské bojiště, města Slavkov u Brna a Jihomoravského kraje zdarma. Zájemci se můžou přihlásit na webu podniknito.cz na podstránce s názvem Kurz podnikání ve Slavkově u Brna nebo jednoduše napsat na e-mail heroudkova@podniknito.cz.

Informace o kurzu Podnikni to! ve Slavkově u Brna:

  • Kurz je určen pro občany města a okolních obcí.
  • Úvodní workshop začíná 4. dubna 2023 v 17:30.
  • Kurz proběhne v přednáškové místnosti Radnice Slavkov u Brna, Palackého nám. 65.  
  • Celkem je připraveno 5 tematických setkání, vždy v úterý od 17:30 do 20:00.