Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Pá 15°C So 16°C Ne 19°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Letní filmový festival opět v parku Zámku Slavkov – Austerlitz.

Letní filmový festival opět v parku Zámku Slavkov – Austerlitz.

Bude hodně veselo i romantično
Už ve čtvrtek 4. 8. začíná maraton letních filmových večerů v zámeckém parku.
 
Nabídka je i letos pestrá a určitě si vybere každý. Kromě tlapkové patroly, v jejichž tlapkách je náš osud, se můžete těšit na paní Prezidentku v podání Anny Geislerové, která se v noci tajně vytrácí z hradu. 
 
Kdyby radši hořelo je komedie o tom, jak jednoho večera chlapi před hospodou komentují zelené pivo a nebezpečí chemtrails, když vtom oslavy naruší dodávka, která narazí do fontány na náměstí. Řidiči se podaří zmizet, všem je však naprosto jasné, že šlo o teroristický útok. Bezpečnost celé obce nyní závisí na hasičích, na jejich odhodlání a obětavé práci. 
V pohádce Tajemství staré bambitky 2 se vratíme za Jakubem a Aničkou....Z Jakuba je král, z Aničky královna a rodina se rozrostla o zvídavou princeznu Johanku. Ta nejraději tráví čas u milujícího dědečka Karaby.
A je toho mnohem víc... 

V době konání LFF bude zámecký park pro veřejnost otevřen pouze do 19:00. A znovu otevřen hodinu před promítáním, tedy ve 20:00.

Vstup na LFF bude jižní branou do zámeckého parku, kde se budou prodávat vstupenky.
Všechny filmy budou promítány v českém znění. Sezení dle vlastních možností. K dispozici budou mobilní toalety. Občerstvení zajištěno.
 
Začátky promítání budou ve 21:00, ale v případě jasného počasí se může začátek posunout o cca 15 - 20 minut. Za drobného a normálního deště se promítá, výjimkou je příliš silný vítr a prudký liják. Pokud bylo odehráno více jak 20 minut, tak se vstupné nevrací.
 
PROGRAM
4. 8. Po čem muži touží 2
5. 8. Řekni to psem
6. 8. Tlapková patrola ve filmu
7. 8. Zátopek
8. 8. Kdyby radši hořelo
9. 8. Tajemství staré bambitky 2
10. 8. Prezidentka
11. 8. Tři tygři ve filmu: JACKPOT
12. 8. Zpívej 2