Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
St 22°C Čt 17°C Pá 15°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
JAZYKOVÉ KURZY VE SLAVKOVĚ

JAZYKOVÉ KURZY VE SLAVKOVĚ

Protože dobří učitelé se neustále učí.

Základem úspěchu je neztrácet nadšení pro nové informace, nikdy se nepřestávat chtít učit. V JCB jsme si toho vědomi, a tak ani my nebereme jako samozřejmost přízeň, které se nám v poslední době dostává stále více. Náš tým v současnosti vede k osvojení si cizího jazyka okolo 200 aktivních studentů. Ke každému jednomu z nich nás však váže osobní pouto – nejste pouze čísly ve statistice. Záleží nám na vašem osobním úspěchu, na vašem osobním důvodu, proč každý týden vyběhnete schody do třídy s nadšením.

Z tohoto důvodu jsme se na začátku března sešli, abychom společně prošli tréninkem, který nás připraví na to, abychom se dokázali lépe přizpůsobit vašim potřebám za využití moderních metod. Program byl sestavený v reakci na zpětnou vazbu od našich klientů, kterých si velmi vážíme. Pečlivě každou vaši reakci zvažujeme a budeme rádi, pokud se v budoucnu nebudete bát poskytnout nám zpětné vazby i více. A přijďte se za námi i podívat, pokud budete mít chuť. Vaše pochvaly a připomínky formují obsah našich tréninků a pomáhají nám dát vám to, pro co si každý týden sami chodíte.

Rádi bychom dělali heslo mottu, které v současnosti nejlépe jazykovku vystihuje: „Baví nás se společně rozvíjet." V duchu tohoto hesla jsme se proto všichni ve volném čase sešli, abychom společně dokázali, že nejde jen o prázdné fráze. Proč? Stojí nám to za to. Kromě toho se rádi po čase všichni vidíme, zajdeme si společně na oběd, zahrajeme si na kytaru a společně si zazpíváme. Jsme zkrátka dobrý kolektiv a v tom je naše síla. Rádi vás v našich řadách přivítáme, abyste se o tom všem přesvědčili na vlastní oči. Klíčovou složkou našeho týmu jste totiž právě vy – dvě stovky výjimečných lidí, kteří nás motivujete k tomu, abychom na sobě pracovali, posouvali se. I vy, kteří se součástí našeho týmu teprve stanete. Děkujeme vám za váš zájem o náš vzájemný rozvoj.