Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Pá 11°C So 14°C Ne 19°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Na Suicidal Night Trophy se můžete přihlásit do středy 10. 5.

Na Suicidal Night Trophy se můžete přihlásit do středy 10. 5.

Jelikož máme stále volná místa a připravenou krásnou trať, prodloužili jsme termín přihlašování na letošní Suicidal Night Trophy do středy 10. 5. 2023.

Přihlašte se rovnou zde!

 

Co je Suicidal Night Trophy 2023?

Suicidal Night Trophy neboli Noční přejezd je noční orientační soutěž dvojic na horských kolech a také dvojic běžců. Trať je každý rok jiná, má většinou délku 60-70 km a její převážná část je vedena po turistických značkách. V zájmu zachování atraktivnosti soutěže není trať předem známá, k jejímu zveřejnění dojde až na startu. Soutěž je rozdělena do tří kategorií – muži (mužské dvojice), ženy (ženské dvojice) a mixy (smíšené dvojice).

Suicidal Night Trophy je celovíkendová akce. V noci z pátku na sobotu probíhá samotná soutěž. Sobotní den je zasvěcen odpočinku a v odpoledních hodinách se koná vyhlášení výsledků. Celá akce vrcholí večerní afterparty s grilováním a je zakončena v neděli kolem poledne odjezdem domů.

Podmínky přihlášení na Suicidal Night Trophy 2023

Přihlášku na 24. ročník Suicidal Night Trophy, který proběhne o víkendu 19. – 21. května 2023, je možné podat pouze elektronickou formou prostřednictvím formuláře na webových stránkách www.austerlitz-adventure.cz. Vzhledem k charakteru akce není možné přihlášení přímo na startu.

Po vyplnění přihlášky budete vyrozuměni o přijetí a vyzváni k úhradě startovného ve výši 2 700 Kč. V ceně startovného je zahrnuto: doprava tam i zpět, ubytování, strava, občerstvení, zabezpečení soutěže, turistická mapa oblasti (tu si po skončení soutěže můžete ponechat). Pokud si s sebou chcete vzít nějaký doprovod, např. přítelkyni, přítele, známé, babičku, vyplňte patřičná políčka v přihlášce. Za každého z nich zaplatíte 1 900 Kč za celý víkend (v ceně mají dopravu, ubytování, stravu a občerstvení), pokud dorazí během sobotního dne přímo do cíle, pak za každého z nich zaplatíte 1 100 Kč. Děti do 10 let si s sebou můžete vzít zdarma, ale sdělte nám prosím tuto skutečnost do poznámky v přihlášce (kvůli ubytovacím kapacitám). Startovné lze uhradit pouze na účet Austerlitz Adventure, z.s. a to převodem či vkladem. Startovné musí být uhrazeno nejpozději do 9. 5. 2023 včetně. Přihlášení je akceptováno až po úhradě startovného (tzn. bez úhrady startovného je přihláška neplatná, což může hrát roli v případě, kdy bude z kapacitních důvodů přihlašování uzavřeno). Po úhradě startovného je již přihláška považována za závaznou, uhrazené startovné je nevratné (výjimky posuzuje pořadatel individuálně).

Na webových stránkách je aktualizovaný seznam přihlášených včetně data úhrady startovného. Přihlášky lze podávat od 21. dubna 2023. Do 30. dubna včetně bude probíhat registrace stálých účastníků. To znamená, že pokud se do tohoto data naplní startovní pole tak ti, kteří se již soutěže někdy v minulosti zúčastnili, dostanou přednost. Po tomto datu však již nebudou stálí účastníci upřednostňováni. Termín ukončení přihlašování je 7. května 2023 včetně. Pro počet startujících cyklistů je stanoven limit 60 dvojic ve všech kategoriích. Pro počet startujících běžců je stanoven limit 40 dvojic ve všech kategoriích. Pro účast v soutěži je nutné, aby byli závazně přihlášeni oba členové dvojice – každý člen dvojice podává přihlášku sám za sebe. Přihláška dvojice je platná až tehdy, jakmile mají přihlášku uhrazenou oba dva členové týmu! Pokud tedy bude závazně přihlášen pouze jeden z dvojice (tj. že bude mít řádně podanou a zaplacenou přihlášku) a bude naplněn limit soutěže, bude celá dvojice přesunuta do náhradníků. Toto je nutné si uvědomit v případě, když se kapacita soutěže bude rychle zaplňovat.

Uvedený princip byl zaveden s cílem maximálně zjednodušit a zprůhlednit systém přihlašování za předpokladu platnosti dvou pravidel:

  1. Kdo dřív příjde, ten dřív mele
  2. Dlouholetí účastníci mají přednost před novými

Pokud budete mít jakékoliv problémy s přihláškou na Suicidal Night Trophy 2023, neváhejte se obrátit na Lukáše Nechvátala na e-mailu lukas@austerlitz-adventure.cz nebo na tel. 776 818 839