Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
St 22°C Čt 15°C Pá 13°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Napoleon Cup 2024 ve Slavkově u Brna

Napoleon Cup 2024 ve Slavkově u Brna

V sobotu 2. března 2024 se ve Slavkově u Brna uskutečnil první ročník závodu v malém teamgymu s názvem Napoleon Cup 2024. Více než 30 juniorských týmů poměřilo své síly ve dvou disciplínách – v akrobacii a ve skocích z malé trampolínky.

Závodilo se ve čtyřech kategoriích rozdělených dle věku a výkonnosti. Pro některé nejmladší závodníky v kategorii 0 to byly úplně první závody. Slavkovským dětem udělalo radost krásné 4. místo. Gymnasté v kategoriích IA a IB předvedli o něco těžší cviky a skoky. Velké konkurence se děvčata z týmu TeamGym Slavkov u Brna nelekla a vybojovala krásné 3. místo. Nejzkušenější závodnice v kategorii II už za sebou měly mnoho závodů a jejich výkony braly divákům dech. Děvčata ze slavkovského týmu získala v této kategorii opět krásnou bronzovou medaili.

Zásluhu na úspěšném a hladkém průběhu závodu má pan Miroslav Hrazdil, který se zhostil funkce ředitele závodu. Děti na závody připravovaly a s organizaci závodu pomáhaly také trenérky Kateřina Sikorová, Alice Tichá a Martina Kubincová. Bez pomoci a podpory dobrovolníků z řad rodičů by závody nešly uspořádat, proto jim náleží obrovské poděkování.

V neposlední řadě patří poděkování také sponzorům včetně vedení města Slavkov u Brna.