Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Pá 11°C So 5°C Ne 6°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Regionální značka Brněnsko originální produkt® má další držitele, certifikát obdržel i první poskytovatel zážitků

Regionální značka Brněnsko originální produkt® má další držitele, certifikát obdržel i první poskytovatel zážitků

V sobotu 30.4. 2022 při příležitosti food festivalu To nejlepší z Moravy ve Slavkově u Brna byly předány certifikáty dalším 6 produktům a 1 zážitku.

Regionální značka BRNĚNSKO originální produkt® má další držitele, certifikát obdržel i první poskytovatel zážitků

Místní akční skupina (MAS) Slavkovské bojiště na jaře letošního roku založila ve spolupráci s ostatními MAS kolem Brna a Asociací regionálních značek - regionální značku BRNĚNSKO originální produkt®.

V sobotu 30.4. 2022 při příležitosti food festivalu To nejlepší z Moravy ve Slavkově u Brna byly předány certifikáty dalším 6 produktům a 1 zážitku. Rodina držitelů regionální značky BRNĚNSKO originální produkt se rozšířila na 25 produktů a jeden zážitek.

Mezi novými oceněnými produkty jsou Bylinkové sirupy Andrey Košťálové z Katova, Makové a bylinkové těstoviny od Veroniky Hradecké ze Syrovic, Domečky HanaBo design od Hany Bořecké z Moravských Knínic, Hroznový mošt a Vinné želé z Vinařství od Křížů z Viničných Šumic, Pohořelické pralinky od Liliany Geisselreiterové z Pohořelic a první zážitek Papouščí ZOO v Bošovicích.

Se všemi originálními produkty se můžete seznámit na https://www.regionalni-znacky.cz/brnensko/. Produkty můžete zakoupit prostřednictvím internetového obchodu Slavkovské tržiště (https://slavkovsketrziste.cz/) nebo osobně v Turistickém informačním centru ve Slavkově u Brna nebo ve stánku na náměstí v Pozořicích.

Regionální značka BRNĚNSKO zahrnuje území kolem Brna od Kuřimi, přes Rosice, Židlochovice až po Slavkov. Je součástí Asociace regionálních značek, která koordinuje 30 značek po celé republice. Regionální značku získají výrobky, které jsou výjimečné svou vazbou na region, na jeho charakter, tradice, kulturu či historii, a které svojí jedinečností mají velký potenciál v cestovním ruchu. Zákazník, který si koupí produkt označený regionální značkou, má jistotu, že tento produkt splňuje standardy regionálního značení.

Více na www.slavkovskebojiste.cz

Mgr. Hana Tomanová

Manažerka MAS Slavkovské bojiště