Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Čt 11°C Pá 13°C So 17°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Slavkovský pivovar oslavil svojí první dekádu existence

Slavkovský pivovar oslavil svojí první dekádu existence

Slavkovský pivovar slavil 10 let!

Již deset let funguje Slavkovský pivovar a k této příležitosti se 14. a 15. února uskutečnila v příjemném prostředí tamní restaurace narozeninová oslava. První den si pivovarští pozvali obchodní partnery, dodavatele, odběratele, ředitele institucí, představené měst, majitele firem a připravili jim zajímavý program. Kromě světlé a tmavé desítky nabídka zahrnovala pivní drinky, které připravil koktejlový catering Cocteleria pod taktovkou Lukáše Látala. Oběd byl ve znamení respektovaného street foodového kuchaře Vladimíra Kokolie z bistra Průjezd 32. Ozdobou a skutečným pivním zážitkem byla beseda s pivní sommelierkou, spisovatelkou, žurnalistkou a vydavatelkou časopisu Pivo, Bier, Ale Marcelou Titzlovou.

Druhý den byl pivovar volně přístupný a návštěvníci se postarali o skvělou atmosféru, kterou dotvářel muzikant Martin Kudlička. Oba dva dny se konaly exkurze a sládci Karel Vavrečka a Pavel Frýdek prováděli zvědavé a bedlivě naslouchající pivaře sklepem pivovaru.

Slavkovský pivovar oslavil svoji první dekádu velice důstojně a nezbývá nic jiného než vykročit do další a nadále oslovovat své zákazníky a spřízněné duše prací, kterou celý tým Slavkovského pivovaru doslova miluje!

www.slavkovskypivovar.cz