Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
St 22°C Čt 17°C Pá 15°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Sportovní klub CHB GYM

Sportovní klub CHB GYM

Sportovní klub CHB GYM

Vážení sportovní přátelé a příznivci bojových sportů zejména. Opět se sešel rok s rokem a sportovní klub CHB GYM stojí na prahu nové soutěžní sezóny. Vzhledem k faktu, že sportovní klub CHB GYM vždy měl a má i nyní jasnou vizi sportovního vývoje, dospěl po uplynulých zkušenostech k zásadnímu rozhodnutí. A to k razantní úpravě spektra výběru sportovních disciplín. Ty budou od 1. září 2023, zaměřeny pouze na Kickboxing a Muaythai! Důvod byl prostý! Znáte to staré české pořekadlo, že sedět jedním zadkem na dvou židlích, nikdy nemůže dlouhodobě fungovat? A hlavně že méně, je často více? Ano dnes máme jasno! Ještě před rokem byla tato otázka v úrovni diskuzí, ale po roce výuky dětí a mládeže, mohu jako trenér s klidným svědomím potvrdit, že do podzimního soutěžního kola ligy Muaythai asociace C.M.T.A., vstupujeme již celkem z dvanácti připravenými fightery! Jsou to žáci, kteří ještě před rokem stáli na prahu rozhodnutí, zdali tento sport budou vůbec dělat. A nyní jsou plně připraveni v soutěžním fighters teamu CHB GYM!

Jedná se o Martina Vajgla Lučného, Františka Fafa Lučného, Tomáše Pospíšila, Lukáše Alču Entlera, Mariana Hrubého, Sofii Hrubou, Pavla Duška, Vítka Sobka, Romana Klíče, Samuela Tišnovského Arnolda Navrátila a Jaroslava Kovacze!

Ti všichni se budou průběžně zapojovat do podzimního soutěžního kola ligy Muaythai, a právě tito borci si zasluhují obdiv za svou vytrvalost a přístup v tréninkové přípravě. Někteří již vstupují do soutěže i s vítěznými zkušenostmi z předchozích zápasů a někteří vstoupí do areny cti, mezi šestnáct provazu ve svém figterském debutu. A právě v této době je nyní ta nejlepší chvíle a čas, pro doplnění sportovního klubu CHB GYM o nové tváře! O nové zájemce pro tuto královskou disciplínu v plno kontaktním postoji, jakou Muaythai je!

Dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat do nově realizovaných náborových kurzů kickboxu a Muaythai. Tento bojový sport je pro každé věkové kategorie! Muaythai vám ukáže novou cestu životem cestu, ze které už nikdy nebudete chtít odejít! Protože díky tomuto sportu, začnete být postupně silnějšími, získáte správné návyky zdravého způsob života. Získáte nové přátele a zbavíte se zbytečného stresu! Muaythai vás osvobodí od každodenního shonu!

Díky dlouhodobé výuce získáte optimální obratnost, silovou vytrvalost, zbavíte se nadbytečného tuku a upevníte si svoji muskulaturu! Ale hlavně se v této nejisté době naučíte řešit krizové situace pod tlakem! Dokážete s přehledem vyřešit většinu problémových situací s agresory na ulici! A zejména si vybudujete vysoký morální kodex své vlastní osobnosti, na který budete moci být hrdí! Díky tomuto novému způsobu života, se naučíte být i trvale šťastní! To vše vám nabízíme, pokud budete ochotni alespoň dvakrát v týdnu, vystoupit ze své osobní komfortní zóny a podstoupíte tréninkovou přípravu, ve které budete součástí sportovních aktivit klubu CHB GYM. 

V pátek 1. září v čase od 17:00 hod, budeme provádět zápisy do kurzu Kickboxu a Muaythai ve sportovním klubu CHB GYM na palackého náměstí 126., ve Slavkově u Brna! Nábory budou probíhat po celý měsíc září a budou určeny pro všechny věkové kategorie. Zveme všechny, kteří chtějí změnit svůj život k lepšímu! Už žádné výmluvy a žádné odkládání! 1. září na vás na všechny čekáme, protože od září budete i Vy CHB GYM!