Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
So 30°C Ne 23°C Po 25°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Stěhování v MŠ Zvídálek

Stěhování v MŠ Zvídálek

Od 2. května nastoupí děti z odloučeného pracoviště MŠ Koláčkovo do nových prostor, které jsou pro ně připraveny na ulici Slovanská 1692 v Rezidenci Litava.

Na všechny čeká krásné, velké a vzdušné prostředí. Herny pro děti jsou kompletně vybaveny novým dětským nábytkem od firmy Nomiland. Za hernami se nachází logopedická pracovna a zázemí pro personál.

Místnost na výdej stravy je také nově vybavena podle závazných požadavků. Stravování bude zajišťovat školní jídelna ZŠ Komenského.

Nové prostory jsou technicky nadstandardně řešeny rekuperací a chlazením vzduchu, pro pohodové prostředí dětí. Pro rodiče jsou před školkou vyhrazena parkovací místa.

Chtěla bych touto cestou poděkovat všem, kteří se na realizaci nových prostor podíleli –vedení města Slavkov u Brna, které zajistilo financování, firmě SKR stav a jejím stavbyvedoucím, kteří nám dohlíželi na průběh stavby, rodičům dětí, za jejich vstřícnost a pochopení a především zaměstnancům mateřské školy Koláčkovo, za jejich elán a spolehlivost při stěhování.

                                                                                    Dagmar Červinková, ředitelka MŠ