Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
St 8°C Čt 11°C Pá 13°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Tým Glitter Stars Slavkov u Brna úspěšně zahájil soutěžní sezónu

Tým Glitter Stars Slavkov u Brna úspěšně zahájil soutěžní sezónu

Přestože barvy slavkovského týmu hájilo jen 7 zástupců, dokázali vybojovat neuvěřitelných 8 medailí.

27.11.  proběhla první virtuální soutěž letošní sezóny Sparkling Cheer Cup Virtual 2022. Soutěže se zúčastnilo 400 soutěžících z 11 týmů ČR, Polska a Estonska. Tým GLITTER STARS SLAVKOV U BRNA sezónu 2022/2023 zahájil opravdu famózně. 5 zlatých a 3 stříbrné medaile mluví za vše. Zlaté medaile získali: tým Mini, tým Junior, Klárka Slaninová v disciplíně Individual Junior, Pavel Sedlmajer v divizi Individual Senior a Sabina Macharová s Nikol Vanderkovou v kategorii Doubles Freestyle Pom Senior. Stříbrné medaile vybojovali: Adélka Javůrková - Individual Junior, Pavel Machálek - Individual Senior a Sabina Macharová s Danielou Martínkovou v disciplíně Doubles Hip Hop Senior. V mezinárodní porotě rozhodčích zasedla i naše trenérka Aneta Macharová

V sobotu 10.12.2022 se vydal malý počet zástupců týmu Glitter Stars Slavkov u Brna do dalekého Ústí nad Labem na tradiční soutěž Basta Cheer Cup 2022, zařazenou do České národní cheer ligy.

Přestože barvy slavkovského týmu hájilo jen 7 zástupců, dokázali vybojovat neuvěřitelných 8 medailí (4 zlaté , 3 stříbrné a 1 bronzovou ):

Zlaté medaile získali: Pavel Sedlmajer v divizi Individual Senior Boy L6, Adélka Javůrková s Klárkou Slaninovou – Double Tumbling Junior L5, Group Stunt Senior L6 – Coed a Sabina Macharová s Danielou Martínkovou v disciplíně Doubles Hip Hop Senior.

Stříbrné medaile získali: Pavel Machálek v divizi Individual Senior Boy L6, Pavel Machálek s Pavlem Sedlmajerem - Double Tumbling Senior L6 a Sabina Macharová s Nikol Vanderkovou v kategorii Doubles Freestyle Pom Senior.

Bronzovou medaili získala: Klárka Slaninová v divizi Individual Junior L5.

Náš borec Pavel Sedlmajer získal rovněž pohár za nejvyšší bodové skóre v individuálních disciplínách napříč celým startovním polem.

Všem soutěžícím gratulujeme, děkujeme za skvělou reprezentaci, trenérkám Anetě a Renátě Macharovým a Žanetě Čermákové za vzornou přípravu svěřenců a pořadatelům soutěží za úžasnou atmosféru.

GS