Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
So 16°C Ne 19°C Po 21°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Vánoční koncert Martina Křížky a jeho přátel ve Slavkově

Vánoční koncert Martina Křížky a jeho přátel ve Slavkově

Dovolte mi Vás opět po roce pozvat na vánoční koncert do Společenského centra Bonaparte, který je naplánován na 17. prosince od 19 hodin ve velkém sále.

Vážení příznivci pohodové předvánoční hudební atmosféry. Dovolte mi Vás opět po roce pozvat na vánoční koncert do Společenského centra Bonaparte, který je naplánován na 17. prosince od 19 hodin ve velkém sále.

Letos je to již 10 let, kdy jsem se poprvé rozhodl uspořádat svůj vánoční koncert a tehdy jsem vůbec netušil, že Vás budu i po tak dlouhé době opět zvát na další. Je to jen díky Vám a Vaší přízni, že i po tolika letech můžeme takovou akci zorganizovat a díky Vašim ohlasům z předešlých let máme motivaci koncert posunovat dál a dál a zvát stále nové skvělé hosty. Za ta léta u nás vystoupili mimo jiné např. Hana Holišová, Marta Matějová, Aleš Slanina, Bohuš Matuš, Andrea Zelová, Ján Jackuliak, Viktoria Matušovová, Světlana Janotová, Kristýna Daňhelová, Zdeněk Plech a mnoho dalších.

Každý rok máme také tu čest být doprovázeni skvělou kapelou pod vedením Ondřeje Klímka, hudebníka, který účinkoval a stále účinkuje po boku mnoha známých hudebních osobností jako byl např. Karel Gott. Můžeme jej vídat také na stejném podiu s Monkey Bussines, Petrem Kolářem, Kamilem Střihavkou, kapelou Sexy Dancers, BalageBand nebo při vystoupeních kapely Vltava, kde je Ondra domovským členem. Kdo se rád dívá na zábavný pořad Máme rádi Česko, jistě nepřehlédl Ondru v roli saxofonisty a flétnisty v kapele Jana Maxiána.

Vánoční koncert ve Slavkově také doplní, stejně jako v minulých letech, smyčcový kvartet Indigo. Další účinkující bych Vám rád představil v listopadovém vydání zpravodaje.

Bohužel, v posledních letech nebyla doba příliš podobným akcím nakloněna a proto jsme dva poslední roky museli koncert odvolat. Pevně věřím, že letošní prosinec nám vše vynahradí a my se společně opět ponoříme do pohodové a odlehčené předvánoční atmosféry.

Společně s ostatními účinkujícími se budeme na Vás velmi těšit!

Vstupenky již nyní můžete zakoupit v předprodeji na informačním centru ve Slavkově nebo online na stránkách www.zamek-slavkov.cz  v sekci předprodej.

                                                                                     Martin Křížka