Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
St 11°C Čt 10°C Pá 11°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Vánoční koncert Martina Křížky ve Společenském centru Bonaparte

Vánoční koncert Martina Křížky ve Společenském centru Bonaparte

Po dvouleté odmlce se opět podařilo dát dohromady zajímavý program písní, který Vám představí 17. prosince 2022 od 19 hodin čtveřice zpěváků společně s dětským pěveckým sborem při ZUŠ Františka France za doprovodu živé kapely s podporou smyčcového kvarteta Indigo.

Jak jsme Vás již v minulém čísle zpravodaje informovali, tak i v letošním roce pro Vás chystáme Vánoční koncert Martina Křížky a jeho přátel. Po dvouleté odmlce se opět podařilo dát dohromady zajímavý program písní, který Vám představí 17. prosince 2022 od 19 hodin čtveřice zpěváků společně s dětským pěveckým sborem při ZUŠ Františka France za doprovodu živé kapely s podporou smyčcového kvarteta Indigo. Budete se moct těšit na autorské písně z vánočního CD, které se ve Slavkově křtilo před několika lety, zazní také oblíbené vánoční skladby a nezapomeneme ani na tradiční vánoční písně.

Ve velkém sále SC Bonaparte se společně s Martinem Křížkou na jevišti objeví a zazpívá Magda Vitková, která je stejně jako další hosté dlouholetou členkou Městského divadla Brno, kde ji můžete znát např. z představení Veselá vdova, Netopýr, Donaha a další. Magda je absolventkou JAMU obor operní zpěv.

Podruhé se ve Slavkově na vánočním koncertu představí Viktória Matušovová, která se díky svému výkonu v roce 2017 v představení Děsný pátek dostala do širší nominace na cenu Thálie. Viktória má za sebou celou řadu divadelních rolí, mezi které patří např. Gloria v Horečce sobotní noci, Paní Corryová v muzikálu Mary Poppins a spousta dalších krásných postav v muzikálech Mamma mia, Duch, Chaplin, atd.

Dalším letošním hostem je Oldřich Smysl, který se spolu s pěti dalšími kolegy z divadla v roce 2008 objevil v talentové soutěži X Factor, kde bodovali coby seskupení ALL X. Oldřich má také za sebou celou řadu divadelních rolí. Diváci jej mohli spatřit na jevišti divadla Kalich, kde účinkoval např. v představení Robin Hood, Osmý světadíl nebo Krysař. V MdB hrál také v představeních Jesus Christ Superstar, kde ztvárnil hlavní postavu Ježíše, dále pak Clauda Bukowského v muzikálu Hair. V současné době je k vidění také v muzikálech Mamma Mia nebo Grand Hotel.

Je mi velkou ctí prozradit jméno posledního mého hosta, kterým je Zdeněk Junák. Zdeňka asi není třeba příliš představovat. Je to známý charismatický český herec a dabér, který je mimo jiné v posledních letech známý u posluchačů českého rozhlasu Brno. Mimo účinkování v Městském divadle v Brně ho diváci znají z celé řady televizních inscenací jako např. Četnické humoresky, Dědictví, Černí baroni, Vinaři atd.

Předprodej vstupenek na koncert si můžete zakoupit v Informačním centru na Palackého náměstí 1 nebo online na stránkách www.zamek-slavkov.cz  v sekci předprodej.

Martin Křížka